Diode 4 Wave Ice Laser ontharen

Ontharen met behulp van Lasertechniek is een Niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren. Hiervoor maak ik gebruik van de nieuwste Diode 4 Wave Ice Laser.

Deze laser maakt gebruik van laserlicht met de volgende golflengtes: 755 nm, 808 nm, 940 nm en 1064 nm en is hiermee de nieuwste standaard met betrekking tot permanente ontharing door middel van lasertechnologie. Door de verschillende golflengtes is de behandeling geschikt voor vrijwel iedere huid- en haar typen.

Deze krachtige, zeer zuivere lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van dit laserlicht wordt opgenomen in het pigment van de haar en in de haarwortel omgezet in warmte. Hierdoor worden de stamcellen in het haarzakje zodanig uitgeschakeld, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Per laserflits kunnen vele haarzakjes tegelijk behandeld worden. De huid wordt door het ingenieuze dubbele koelsysteem effectief beschermd tegen oververhitting.

Uit alle onderzoeken blijkt dat er geen gezondheidsrisico is gedurende de behandelprocedure. De Diode 4 Wave Ice Laser wordt gezien als de ‘gouden standaard’ voor definitieve ontharing.

Maak een afspraak voor een gratis intake met proefflitsen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos.

Let op: De laserbehandeling verwijdert enkel haren die al aanwezig zijn en zich in de groeifase bevinden, deze zijn verbonden met het haarzakje. Andere haren, die ook zichtbaar zijn, kunnen zich in een andere groeifase bevinden en hebben geen contact meer met het haarzakje, deze worden pas verwijderd als de nieuwe groeifase is opgestart. Haarzakjes die pas na de ontharing actief worden, bijvoorbeeld door zwangerschap of menopauze, kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen. Daardoor variëren de resultaten per persoon en per behandeling.

De prijs voor permanente ontharing, verschilt per behandeling en lichaamszone. Daarnaast is het afhankelijk van de huid- en haar typen hoeveel behandelingen er nodig hebt.

Prijslijst

 

PAMPAS Beautysalon
Gillisstraat 1
4451 TA Sas van Gent
Nederland

 

Kvk 67686970
Bank nr. NL35 INGB0704503115

Call Now Button