Behandelingen

 

 

Er wordt bij iedere eerste behandeling een huidanalyse gemaakt, duur 15 min, zodat u altijd een behandeling krijgt die speciaal voor uw huid geschikt is. Bij uw vervolg behandeling wordt er gekeken of er geen huidveranderingen hebben plaats gevonden en indien nodig worden behandelingsproducten aangepast.

Ter ondersteuning en intensiverend resultaat van de gelaatsverzorging raad ik u aan de speciale producten van SPINÉE voor dagelijks thuis gebruik. De te gebruiken producten worden voor u persoonlijk samengesteld na uw gelaatsverzorging en zijn geheel vrijblijvend.

De behandelingen duren mogelijk wel eens langer de voorgeschreven tijdsduur, echter hier wordt geen meerprijs voor doorgerekend. Na uw bezoek aan PAMPAS Beautysalon wil ik hebben bereikt, dat u met veel plezier uit kijkt naar uw volgende behandeling in pure ontspanning.

Tijdens iedere behandeling kan na de kruidentherapie met vapozone oneffenheden worden verwijdert zoals, blackheads (mee-eters) en milia’s (gerstekorrels) en of de wenkbrauwen worden bijgewerkt middels epilatie.

Mocht u af willen wijken van de voorgestelde behandeling, door tijd gebrek of andere reden, dan zijn er altijd mogelijkheden om een aanpassing te doen.
Bijvoorbeeld: Reiniging, gelaatsmassage of  masker en afsluitende verzorging, dan kan dit natuurlijk altijd in overleg.

 

PAMPAS Beautysalon
Gillisstraat 1
4451 TA Sas van Gent
Nederland

 

 

Kvk 67686970
Bank nr. NL35 INGB0704503115

Call Now Button